Veelgestelde vragen

Moet ik reserveren?


Reserveren is zeker niet verplicht, maar op vrijdag- en zaterdagavond is het wel aangeraden als je zeker wil zijn van een tafel. Via deze link kan je online reserveren.
Kan ik iets eten in de Glasfabriek?


Jazeker! Sinds dit jaar hebben we een echt openluchtrestaurant gebouwd. We focussen op internationale streetfood met lokale producten. Het volledige menu kan je hier bekijken.
Is de bar/restaurant gratis toegankelijk als er een betalend evenement is?


Jazeker! Tijdens de zomermaanden is de zomerbar en het restaurant altijd gratis toegankelijk tenzij heel duidelijk vermeld in de agenda. Betalend evenementen vinden meestal enkel plaats op de eventzone, het tweede deel van de Glasfabriek zodat de bar en het restaurant voor iedereen toegankelijk blijft.
Waar kan ik terecht voor verloren voorwerpen?


Stuur een mail naar ribbedebie@glasfabriek.be en beschrijf je verloren item zo goed mogelijk. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.
Hoe geraak ik aan de Glasfabriek?


Te voet / met de fiets: Glasfabriek ligt op fiets- en wandelafstand van het Gentse stadscentrum. Via de Bataviabrug kan je te voet of met de fiets Glasfabriek bereiken. Er zijn fietsenstallingen in de Koopvaardijlaan en aan de kade. Openbaar vervoer: Neem bus 6, halte ‘Koopvaardijlaan’ (elke dag tot 23u met een max. tussenpauze van 30 min). Bus 5, halte 'Dok Noord' in de Doornzelestraat (elke dag tot 23u met een max. tussenpauze van 20 min). Wandel vervolgens via de Bataviabrug naar Glasfabriek. Trein: Glasfabriek is makkelijk bereikbaar vanuit station Gent-Dampoort, op 9 minuten wandelafstand. Auto: Glasfabriek heeft geen parking. Wie met de auto komt, kan parkeren aan Dampoort station of in de omliggende straten.

2020-08-07-Glasfabriek-zlogo-90.jpg

Contact

Bedankt voor de inzending!